Davidssons

Davidssons & Uppforskat - ett naturligare vardagsliv med odling, djur, närproducerat, hemlagat, återbruk, plastminimerat och miljövänligt.

Äntligen får vi kaninungar!

Det här är en syn som gör mig lycklig när "vi" är i väntans tider. Ungefär såhär har det sett ut i Tösens bolåda några dagar.

Lilla Tösen, hungrig nybliven mamma. Idag har Tösen fått sin andra kull, jag vet inte hur många ungar det är men när jag kände försiktigt i boet så kunde jag räkna till minst 6.

 

Årets första kull har hunnit bli 4 veckor. De tre ungarna är helt fantastiskt sociala. För första gången i "mitt kaninliv" har jag träffat på såhär små ungar som är framåt och nyfikna och som gärna kommer fram och gosar. Min tidigare erfarenhet är att de är väldigt försiktiga och reserverade fram tills dess de är minst 6 veckor.  Kanske blir ungarna såhär när de har världens gosigaste kaninmamma? Quees är kaninen som tigger om gos och det får hon. Länge kan jag stå med näsan i hennes päls och bra mysa och länge kan hon stå där när vi gosar. Jag tror att hennes tre små blir lika fantastiska. Småttisarna är en madagaskartecknad, en blå och så denna lilla ljusa.

 

29 mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)