Davidssons

Davidssons & Uppforskat - ett naturligare vardagsliv med odling, djur, närproducerat, hemlagat, återbruk, plastminimerat och miljövänligt.

Att utmana sig själv - jag behöver hjälp.

Nu har vi snart bott i vår lilla bostad i ett år och det börjar kännas akut att hitta något annat boende. Både jag och barnen längtar efter att kunna odla, till att börja med i liten skala. Tänk att få äta egenodlade potatisar, morötter, tomater och jordgubbar! Tänk att få vara med och följa jordgubbsblommorna fram till söta goda jordgubbar, att så frön och se hur de växer och blir något vi kan äta... Tyvärr har vi inga möjligheter till det här, fast det skulle kunna vara så enkelt.

Jag har kommit på att jag faktiskt har ett par olika valmöjligheter. Vi skulle kunna, och det hoppas jag på mest av allt, hitta ett litet hus att hyra på landet där vi kan ha våra kaniner, kanske några höns och framför allt möjligheten att odla. Ett litet hus med en egen trädgård. Ett annat alternativ skulle kunna vara att hitta en ladugård/lada i närheten av Rystad, Tallboda, Ekängen att hyra där vi kan låta kaninerna bo och där vi kanske kan ha några odlingslådor för att tillfredställa behovet av att "leva med naturen". Så får vi själva hyra en lägenhet så nära som möjligt. Det senare är inte det alternativ som lockar mig mest men som faktiskt är tänkbart och skulle kunna fungera bra. Hur eller hur så behöver vi hitta nytt boende.

Så nu har jag börjat med utmaningen, att göra något av det som jag tycker är svårast av allt - att be om hjälp. Min vädjan till er som läser är "Hjälp mig att hitta ett nytt boende för mig och barnen".

4 feb 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)