Davidssons

Davidssons & Uppforskat - ett naturligare vardagsliv med odling, djur, närproducerat, hemlagat, återbruk, plastminimerat och miljövänligt.

Burbyggardagar!

På måndag kommer ett lass med virke från Småland att levereras hem till oss. Det innebär att kaninbursbyggandet kan ta fart igen. Jag behöver bygga 7 st. tvåfacksburar innan vintern kommer, att hinna med det själv känns lite övermäktigt. Så här kommer inbjudan till första burbyggardagen...

LÖRDAGEN 13 SEPTEMBER

VÄLKOMNA TILL OSS PÅ KANINBURSBYGGARDAG!

TAG MED VERKTYG (OM DU HAR), TÅLAMOD OCH ETT GLATT HUMÖR SÅ BYGGER VI OCH MÅLAR SÅ MYCKET VI HINNER OCH ORKAR. JAG FIXAR LUNCH OCH FIKA!

OM DET ÖSREGNAR FÅR JAG HITTA PÅ EN PLAN B MEN DEN FINNS INTE ÄNNU... OM DU INTE KAN TÄNKA DIG ATT ÄTA KANIN ELLER ÄR ALLERGISK MOT NÅGOT SÅ SÄG TILL (DET KOMMER ATT FINNAS ALTERNATIV), BARN FÅR OCKSÅ VARA MED - JAG SKA FÖRSÖKA FIXA NÅGON SOM KAN VARA MED DEM SÅ ATT DE OCKSÅ FÅR ROLIGT OCH INTE KÄNNER ATT DE ÄR I VÄGEN, TALA OM ATT DU KOMMER SÅ JAG VET HUR MYCKET MAT OCH FIKA SOM BEHÖVER FIXAS.

 

Nästa burbyggardag blir troligen den 11 oktober och däremellan går det bra att komma hit och såga och skruva under mindre organiserade former.

 

29 aug 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)