Davidssons

Davidssons & Uppforskat - ett naturligare vardagsliv med odling, djur, närproducerat, hemlagat, återbruk, plastminimerat och miljövänligt.

När det regnar och burbyggandet står stilla.

Idag hade jag burbygge på agendan men regnet faller sakta och oupphörligt så jag fick hitta på något annat istället. Jag tog tag i ett projekt som jag påbörjade i juli.

Jag hade tänkt ta en "före-bild" men glömde det så målningen var redan påbörjad när jag kom på att jag skulle fota. En lite bit in i målningsarbetet såg det ut såhär:

När avlastningsbordet var färdigmålat fick det vara som det var och det såg bra ut. Idag tog jag tag i det jag tänkt länge och satte dit en hylla nertill på bordet. Det blev såhär:

Jag känner lite som Lotta på Bråkmakargatan; Jag kan allting, förutom slalom. Det är roligt att utmana sig själv och sedan se att det fungerar.

Nu hoppas jag på bättre väder så att jag kan fortsätta bygga på fyrfacksburen som sedan jag fotograferade den senast fått golv på övervåningen och en baksida. Nästa steg är att bygga mellanväggar så att det blir två fack på varje våning. Varje "lägenhet" kommer att bli 150*80 cm vilket känns ganska bra storleksmässigt. Sedan saknas sidoväggar, tak och dörrar.

 

21 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)