Davidssons

Davidssons & Uppforskat - ett naturligare vardagsliv med odling, djur, närproducerat, hemlagat, återbruk, plastminimerat och miljövänligt.

På söndag kommer han (eller de blev det visst)!

Det här är en liten Rexhane; Narwanias Nevada. Han kommer till oss på söndag för äntligen har jag lyckats lösa transporten från Lidköping. Det är knappt en månad sedan han kunde flyttat hit så vi har väntat ett tag... jag tingade honom redan i augusti. Jag hoppas att han ska bli lika trevlig som vår Tösen som också kommer från Narwanias kaniner utanför Lidköping.

 

Eftersom min karaktär vad gäller söta kaniner är lika med noll så kommer också den här lillkillen med flaxöron på söndag.

Han är en blandning mellan Fransk Vädur och Belgisk Jätte. Jag skulle aldrig ha kaniner med hängöron... men å andra sidan är jag nog mer intresserad av Fransk Vädur (FV) än Belgisk Jätte (BJ) numera eftersom FV generellt har mycket trevligare temperament OCH eftersom vår BJ-hona Harriet är rent vidrig (otrevlig och dum). "BJ-monstret" Harriet ska jag ge bort till en vän som kommer att använda henne i köttavel och inte säljer några ungar.

 

Så funderar jag på om lille flaxöra ska ha en partner och då är den här tjejen ett alternativ men jag har inte funderat färdigt ännu...

14 okt 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)