Davidssons

Davidssons & Uppforskat - ett naturligare vardagsliv med odling, djur, närproducerat, hemlagat, återbruk, plastminimerat och miljövänligt.

Sommar och semester.

Vi har nu börjat vårt sommarlov/vår långa semester och det känns fantastiskt bra. Inledningen på ledigheten var ganska hektisk med studentfirande och valpanpassning av hemmet och i söndags hämtade vi en liten Boxervalp.

Han heter Trassel och kommer från Kärrängens Boxerkennel i Hammarö, Karlstad. Trassel är idag 10 veckor ung och är en busig, social och mysig liten kille. Det är en spännande resa vi påbörjat i "vårt nya liv" med hund i familjen.

Igår fick Trassel följa med bort till kaninerna, han brydde sig inte så mycket om kaninerna men de uppskattade inte hans närvaro vid burarna. De äldre djuren tog det ganska lugnt men ungkaninerna blev ganska stressade så vi får nog ta ett litet steg i taget med invänjningen.

Idag, liksom de flesta dagar nu, ska vi ta en tur ut i naturen. Det är härligt att se barnen och Trassel upptäcka och utforska allt som finns i miljöer som inte är så tillrättalagda och välordnade. Rebecca sade härom dagen "Vi uppforskar", det tycker jag var ett bra uttryck för deras lek i naturen.

Vår semester är ganska planerad denna sommar, samtidigt som den är så gott som oplanerad. Vi ska "bara vara" och göra mysiga saker tillsammans.

18 jun 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)