Davidssons

Davidssons & Uppforskat - ett naturligare vardagsliv med odling, djur, närproducerat, hemlagat, återbruk, plastminimerat och miljövänligt.

Vårlängtan...

Den senaste veckan har Rebecca frågat flera gånger om vi inte kan så frön och jag medger att jag bär på samma längtan. Idag släpade vi fram jordpåsen, köpte några frön och började så.

Krukorna har jag ställt längst in i uteförrådet så vi tog vad som fanns nära istället för att ut och flytta om alla saker som står framför kartongerna med odlingssaker. Toarullar och "köttråg" fungerar förhoppningsvis utmärkt för vår lilla odling.

Vi har sått små, små körsbärstomatfrön som förhoppningsvis ska bli fina plantor som vi kan ha i krukor på vår balkong i sommar. Vi har också sått sockerärter som jag tänker att vi ska driva upp en bit och sedan äta skotten eftersom det är alldeles för tidigt att börja odla sockerärter och för att vi inte har någon plats att odla det som blir mer skrymmande.

Små miniväxthus... jag hoppas att det kommer att fungera. Det fungerar redan som lisa för själen i alla fall och det är värt mycket.

 

24 feb 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)